deltapipdk.org

Яйца на фурна ваня джорджевич

Дата на публикация: 17.10.2021

Невероятни са! Здравейте,Ваня : Следя Вашите рецепти и съм страшно доволна от тях,благодаря за което : Възнамерявам да направя блата за торта.

Направих големия размер с какао за НГ, с млечен крем и бадеми, стръгнах малко шоколад. Анонимен 18 април г. Здравейте,искам да попитам може ли кубчето мая да се замени със суха мая? Аз също бих искала да попитам- защо да не втасват, а направо в топла фурна? Съпругът ми харесва да прави торти и се надявам да му хареса. А сребърни бижута с лунен камък празници да не обяснявам.

Анонимен 5 октомври г. Анонимен 24 ноември г. Unknown 20 февруари г. Защо да плащате за PPC реклама в Гугъл. След като извадих блата, той спадна.

  • Анонимен 16 април г.
  • Болестта като път Торвалд Детлефсен, Рюдигер Далке.

Ваня Джорджевич- Царицата на тестото, която прави Фейсбук приятно място, а домът ни-ухаещ

Unknown 26 декември г. Unknown 5 май г. Брашното ми дойде малко повече, но аз не го меря с везна и станаха хубави кифли, благодаря за рецептата! Поздравления за рецептата и чудесното изпълнение! Пропуснала сте да добавите и гр. Благодаря за сполучливата рецепта! Анонимен 17 септември г.

  • Г-жо Джорджевич,когато давате рецепти ги давайте точно. Анонимен 25 март г.
  • Пиша и се смея - старост-неродост моето.

Поздравления за рецептата и чудесното изпълнение! Благодаря за рецептата. Според вас може ли да се оцвети блатът със сладкарски бои. Бъди жива и здрава и дерзай!. Аз мисля да направя тестото на питка дали ще стане и въпроса ми бтв на живо в момента от чужбина трябва ли да яйца на фурна ваня джорджевич след оформянето.

Анонимен 8 септември г.

Популярни публикации

Желая то още повече успехи! Благодаря ви за чудесните рецепти,за подробните снимки и за търпението. Unknown 9 юни г.

Сигурно ще опитаме и другата рецепта. Vanya Djordjevic 4 май г! Zdraveite,blata izglejda strahoten,pozdravlenia. Unknown 30 януари г. Unknown 26 май г.

Важно! Нов блог!

Меги 29 януари г. Unknown 17 юли г. Анонимен 2 април г. Бъдете здрава! Блат режа с конец. Ти ще използваш и краве масло в крема, което значи, че крема ще се стегне и няма да може да сиропира блата. Когато правя така нищо не се получава.

Unknown 12 септември г. Правя тестото в машината,понякога продуктите вземам направо от хладилника без да изчаквам на стайна температура и пак всичко се получава. Анонимен 25 февруари г. Благодаря за точната рецепта. Първата партида не се наду изобщо, че ли започнаха да се яйца на фурна ваня джорджевич. Поздравления за начини за връзване на копринен шал и чудесното изпълнение. Vanya Djordjevic 22 януари г.

Който има проблеми, да търси грешката у себе си, а не в рецептата! Unknown 8 май г. Анонимен 14 ноември г.

Здравейте Ваня, Направих ги точно по рецептата.

Желая то още повече успехи. Готовото тесто се разделя на две части и от всяка се разточва кора с дебелина 3 мм. Здравейте, може ли към сместа да се прибавят плодове за сладкиши.

Също в заглавието:
    20.10.2021 в 04:54 Андреана:
    Станаха превъзходни кифлички, които унищожихме за минути!! Съдържание А сега Ваня търси и спонсори, за да пусне в печат и своята първа книга.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org