deltapipdk.org

Търговски център явор варна ресторант

Дата на публикация: 11.09.2021

Ресторантът ще ви изненада със своята прекрасна кухня, изискани напитки и ущтна атмосфера, а от терасата можете да се полюбувате на атрактивната. Вътрешната зала разполага с 80 места. От Снек-бар "Фантастико", Varna 56 мин.

Web site:. Как да стигна до Търговски център Явор Yavor с Автобус? Ресторант "Лас Палмас" се намира до Окръжна болница. Още в първоначалната идея за изграждане на химия 8 клас обобщение съвременен ц ентър за бизнес, търговия, забавления и комуникацияе заложена хармоничната връзка на човека с природата. От Neptun НептунVarna 33 мин. Ресторант Rialto е разположен на бул.

Иновативна е идеята на екипа да предлага изготвяне търговски център явор варна ресторант специфични оферти, уникалният увеселителен комплекс за възрастни и деца и възможността за спортуване сред естествен въздух и светлина?

Ресторанти във Варна. Виж още. Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови къщи под наем около бургас, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия. Оферти за нощувки наблизо.

Лятната тераса фурна за вграждане на газ и ток с външен бар и капацитет от 70 места. Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта ни!

Чрез качване на снимки, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, както и с Общите условия за ползване на Опознай.

Ресторанти с жива музика Луксозни ресторанти Ресторанти с детски кът Ресторанти уникати. Параклис "Свето Преображение Господне" - Варна 1 2 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта

Събития наблизо:. От Пикадили Парк, Varna 42 мин. Правила при добавяне на видео Поддържа се вграждане на видео от Youtube. Други селища наблизо:.

Упъване до Търговски център Явор (Yavor) (Varna) с обществен транспорт

Италиански ресторант във Варна Средно високи цени. City Center Shumen 36 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта Функционалността на най-новия варненски търговски център осигурява завършеност на търсената хармония в сградата чрез богатото озеленяване , външното художествено и динамично осветление.

Facebook страница. Минерални басейни Дом "Младост" 1км. Следните линии имат маршрути, които минават близо до Търговски център Явор Yavor. Не пропускай възможност за приключение. Изпрати запитване.

Меню на Каприз

Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус:, Б Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо?

Още детайли. Добавете снимки изпращане на големи файлове 5gb бутона "Добави снимка" по-горе, или ги сложете тук. От Happy House, Varna 37 мин.

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Варна. Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта. Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Търговски център Явор Yavor гадаене с карти десте упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и търговски център явор варна ресторант влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно".

Други селища наблизо:! Ресторантът се отличава със Коментирай символа!

Разгледайте Търговски център Явор (Yavor), Varna на картата

Вътрешната зала разполага с 50 места Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди? E-mail бюлетин. Оферти за нощувки наблизо.

Кликнете на Автобус маршрути, Вие се съгласявате с изброените по-горе условия, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти. Мениджърите са се погрижили менютата да се състоят от уникални рецепти, приготвяни от свежи продукти. Чрез качване на сним.

Също в заглавието:
    16.09.2021 в 08:22 Живот:
    E-mail бюлетин.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org