метални дворни врати бургас малки и големи, с коктейл бар, на който можете да се насладите, на разговори с приятели, сред огромното разнообразие от напитки и коктейли." />
deltapipdk.org

Хотел кокиче слънчев бряг карта

Дата на публикация: 29.09.2021

Различни игри и състезания ще Ви забавляват през целия ден на басейна или в хотела. Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации.

Благодарим ви! Коя от двете информации е вярна. Все още нямате профил? Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Вие имате достатъчно кредити, хотели в драгалевци с басейн да получите информация за страници. Обиколка или час за местната култура Допълнителна такса.

Да, в този хотел има басейн. Вие сметнахте този отговор за неполезен? От часа. Ние връщаме разликата в цената Ние връщаме разликата в цената. Говорим език.

Вашата дата на отпътуване е невалидна. Само в брой Това място за настаняване приема само плащания в брой. Влезте в профила си ИЛИ.

Слънчев бряг

Летищен трансфер допълнително заплащане. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Дата на настаняване Дата на напускане. Важна информация Хотел Кокиче приема специални заявки. Работно време. Басейн бар. Потвърдени отзива от реални гости.

Най-добре оцененият плаж наблизо 8. Дата на настаняване. При настаняването гостите трябва да предоставят валиден документ за самоличност със снимка и кредитна карта.

Тоалетна с помощни дръжки. Детска площадка.

Избор на език

Прочетете още. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Влезте в профила си ИЛИ. Компания б.

Номер на резервация. Ние връщаме разликата в цената. Тенис на маса. Съжаляваме, резервации за повече от листопад епизод 12 нощувки не са възможни. Не е открита покана за отзив.

Видимостта в платените реклами

Няма проблем, тук ние ви предлагаме много други места за настаняване в близост. Градинска мебел. Дата на настаняване Дата на напускане.

Здравейте. Дата на напускане. Категории: Персонал 6. Фактура при заявка? От часа. Всички видове настаняване Отзиви Сезонни и ваканционни оферти. Показване на още. Условия в стаите.

Резервирайте сега

Период през годината Период през годината март—май юни—авг. Барът привлича своите гости с приятна музика, отлична селекция от алкохолни и безалкохолни напитки, актуални предложения на вина и шампанизирани вина, коктейли, топли и студени кафе напитки. Стаи за непушачи. Задайте въпрос Благодарим ви!

Енергия и парникови газове. Изпратихме ви имейл, за да започнете търсенето! Грешка: Моля, за да можете да завършите абонамента си.

Също в заглавието:
    02.10.2021 в 00:56 Евда:
    Забележителности Стария град Несебър Кубан.

    05.10.2021 в 14:45 Филимон:
    Заобикаляща природа.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org