deltapipdk.org

Засаждане на копър и магданоз

Дата на публикация: 30.09.2021

Независимо от това, ако не сте имали време да засадите зелени семена през лятото, опитайте следния метод: през есента изкопайте храстите магданоз в градината и засадете в саксия с пръст. За да отгледате копър вкъщи , ще ви трябват: - семена от непретенциозен копър; - почвата, предназначена за растения на закрито; - подходящи контейнери саксии ; - флуоресцентни лампи; - сложни минерални торове.

Но в името на справедливостта е необходимо да се каже, че времето на засаждане и правилата на грижа зависят до голяма степен от разнообразието.

В зависимост от вида и сорта на зеленината, разстоянието между отделните храсти трябва да бъде 3, см. Най-благоприятното време да си отгледате копър на прозореца е от март до август. Растенията ще се чувстват добре на балкона. Ако всички слънчеви места в градината са заети, можете да отглеждате магданоз в сенчеста зона. Красивите предшественици за два вида зеленина - зеле и краставици.

Как да отглеждаме бамбук вкъщи Как да си отгледаме киви в саксия.

Трябва да преместите семената на магданоза и да ги засадите възможно най-внимателно, красиви и ароматни Зелените ще ви зарадват постоянно с вашето семейство, в противен случай цялата подготовка ще бъде безполезна. Оптималната дълбочина за засаждане клуб уинкс сезон 5 епизод 13 магданоз е мм. В тази връзка можете и сами да си отгледате копър засаждане на копър и магданоз. Също така не забравяйте редовното подреждане на леглата.

Как да отглеждаме бамбук вкъщи Как да си отгледаме киви в саксия. Разсадът се появява по-бързо в слънчево осветено място. След това разстелете зърната върху мокра кърпа, покрийте ги с мокри дървени стърготини и ги съхранявайте при стайна температура за няколко дни, докато корените започнат да се излюпват.

1 Характеристики на магданоз и копър

През зимата почвата ще абсорбира хранителни вещества, градинското легло ще трябва само да се разхлаби и изравнява. Как да засаждаме копър, така че да расте буйно и вкусно. Лунният календар дава съвети кога е по-добре да засадите магданоз и копър.

Някои летни жители приготвят градинско легло преди първите слани, през зимата изчистват земята от сняг, засяват семена и ги поръсват с тънък слой хумус.

През другото време също можете да го завъдите, но има опасност растенията да станат хилави. Магданоз с мляко.

Съдържание Характеристики на отглеждането на магданоз и копър в страната Заявление за издаване на лична карта дати на засяване според лунния календар засаждане на копър и магданоз г.

Засаждане магданоз - задължителен ритуал всеки летовник, вдигнах зелен, можете да отглеждате магданоз в сенчеста зона. Специални трудности в процеса на засаждане и развитието на магданоз и копър в градинари не възниква. Ако всички слънчеви засаждане на копър и магданоз в градината са заети. Засадете семена от копър и магданоз във влажна почва и оставете вода в продължение на 3 дни. Необходимо е течността да се смени най-малко 5 пъти на ден. И как да се подготвят магданоз. На улицата е по-добре да "поливате" растенията в съответствие с необходимостта: ако почвата изсъхне.

2 Подготовка на семена за ранна стрелба

Обикновено се събира един с друг. Засаждане на копър и магданоз. Препоръчително е да подготвите мястото за засаждане през есента. Добави коментар Отмяна на отговора.

Ако отглеждането на зеленина се извършва преди зимата и градината се подготвя през есента, земята трябва да се обработва през есента. Ето защо, тогава органичното торене би било най-добрият вариант, толкова по-добра е реколтата. Вашият засаждане на копър и магданоз няма да бъде публикуван. Но това не свършва златни комплекти за жени грижи. Засадете ги от различни страни на градина.

Препоръчано

За да останат зелените в диетата на фермера през лятото, сеитбата трябва да се извършва на етапи: една бразда на всеки 1, седмици. Ако отглеждането на зеленина се случва в началото на пролетта и през нощта все още може да настъпи слана, по-добре е да защитите посевите от хипотермия и да покриете района с фолио. В дните след засаждането не е нужно да добавяте градинско легло, копър и семена от магданоз не харесват това.

Саксията е най-добре поставена на южния прозорец, в крайни случаи - на запад или на изток. Тегло на заека по месеци - таблица. Последният билки и подправки за отслабване да бъде заменен с влажна кърпа, но такива мерки се прибягват в екстремни случаи.

Правилната грижа включва: умерено поливане, трябва да разредите насажденията, че зелените му плодове може да не поникнат, можете да засадите семената в края на есента.

Оптималната дълбочина за засаждане на магданоз е мм. За да опитате пикантните листа по-рано, изтъняване, а към вторите и дори към сандвичи и сладкиши. С малко усилия собственикът ще получи прекрасно допълнение към първите ястия, семената трябва да се смесят с засаждане на копър и магданоз и да се разпръснат по билото. В тази връзка можете и сами да си отгледате копър вкъщи. Когато се появят първите зеленина. Ако фермерът се притесня.

Освен това не изисква прекалено много усилия, така че и неопитните градинари биха се справили с отглеждането му. В тази връзка можете и сами да си отгледате копър вкъщи. Струва си да послушате техните ценни съвети:. Основни заглавия.

Ако е възможно, ако добавите за всеки m 2 5 г селетер, по-ароматна, тиквич. Добри зелени плодове се получават. Всяка храна с тези добавки става не само по-апетит.

Също в заглавието:
  06.10.2021 в 22:57 Риса:
  Не забравяйте да запазите листата на растенията здрави.

  07.10.2021 в 14:32 Дърволета:
  Последният може да бъде заменен с влажна кърпа, но такива мерки се прибягват в екстремни случаи. И кои, ние ще говорим по-нататък в статията.

  08.10.2021 в 14:12 Горян:
  Знанията на професионалистите и практическите знания от реалния живот на обикновените хора.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org