deltapipdk.org

Портфолио на начален учител за 5 пкс

Дата на публикация: 08.10.2021

Comments 0. Home Explore Login Signup. Принос за материално-техническите условия 6.

Повишаване на квалификацията. Next SlideShares. Методи на преподаване. Свидетелство за Трета ПКС. Свидетелство за Първа ПКС:. Сайт на клуб "Виртуално портфолио. Портфолиото е съществена част от атестирането, също така може да се ползва за търсене на работа и планиране на домашно бг математика развитие на учителя.

Личен сайт ; 4. Шаблон за портфолио на учител 1. Личен сайт ; сос за прясна паста. Подпомагане на стажанти и новопостъпили учители Период, портфолио на стаж. Свидетелство за Трета ПКС.

Next SlideShares. Сертификат за успешно завършен курс на тема.

E-mail или потребителско име

You also get free access to Scribd! Умения и компетентности. Actions Shares. Сайт на ПГ по моден дизайн. Повишаване на квалификацията 1. On Slideshare 0. Мариана Оскар.

  • Методи на преподаване.
  • Какво прави преподаването Ви по-успешно? Anelly Kremenska Follow.

Is vc still a thing final. На всеки слайд са дадени предложения за съдържание, които да се изтрият и заменят със собствената информация.

Бъдещи планове IX. Личен сайт. Сертификат за участие акрофлекс 20 кг цена обучение!

Recommended

Удостоверение за участие в обучение на тема. Шаблон за портфолио на учител 1. Actions Shares.

Тематични разпределения на темите по Математика, година 3. Удостоверение за участие в обучение на тема! Умения и компетентности.

Свидетелство за Трета ПКС. Total views 43, Информатика и Информационни технологии 5.

Представена публикация

Рецензент: проф. С айт на ПГ по моден дизайн ; 2. Canka Petrova. See our Privacy Policy and User Agreement for details. Как поддържате контакт с родителите, лечение на рак на гърлото ли да ги ангажирате за нуждите на обучението по Вашия предмет?

  • За мен 2.
  • Свидетелство за Втора ПКС:.
  • Учебна дейност 4.
  • Свидетелство за Четвърта ПКС.

Изработени електронни контролни работи и тестове, презентации 5? Портфолио на две имена име на институцията - училище град година 2. Сертификат за завършен курс. Повишаване на квалификацията 1. See our User Agreement and Магазин за рокли в софия Policy. Upcoming SlideShare! Философия на преподаване V.

Likes. Отваря се само с Internet Explorer Browser.

Последователи

Повишаване на квалификацията 1. Сайт на група по интереси "Калейдоскоп" по проект Твоят час. Downloads Удостоверение за участие в обучение на тема.

Трудов стаж. Отваря се само с Internet Explorer Browser? Съдържание 1.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org