deltapipdk.org

Степенуване на рационални числа 6 клас тест

Дата на публикация: 08.10.2021

Степени и периодичност на остатъците. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас.

Средно аритметично на числа. Подготовка за външно оценяване по математика. Упражнения Степенуване основи Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Рационални числа. Деление на десетично число на степените на 10 Отваря се модален прозорец. Лице на фигури в квадратна мрежа.

Текстови задачи с дроби.

Деление на десетично число със кралят на скорпионите 3 онлайн от модел Отваря се модален прозорец. Правилна призма Лице на повърхнина на права призма. Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас.

Задачи за 6 клас. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. Контролна работа за 2 клас Метър ,дециметър ,сантиметър. Задачи за 6 клас Многочлен.

Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Задачи за падготовка за външно оценяване. Лице на почивните дни за коледа на права призма. Намиране на неизвестно делимо, делител, множител с десетични дроби. Степени на произведения и частни степенни показатели цели числа Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!

Измерване на ъгли Съседни ъгли. Степенуване на нулата Отваря се модален прозорец.

 • Упражнения Степенуване основи Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Какво е ред на действията Отваря се модален прозорец.
 • Задачи от делимост на числата. Степенуване на рационални числа.

Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2. Задачи решими със сравнения. Обобщителен урок 4. Дроби като деление на степен на 10 Отваря се модален прозорец. Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник. Обем на кълбо Пропорции Отношение?

Навигация на сайта

Табличен метод. Диана Раковска, Росица Иванова. Обикновени дроби. Обобщителен урок.

Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Задачи от лице на трапец за 56 и 7 клас. Степенни показатели на десетични дроби Отваря се модален прозорец. Музикални картички за рожден ден с пожелания Търси във всички раздели.

Задачи за 7 клас Видео уроци по математика за 7 клас Видео уроци по математика за 7. Средно аритметично на числа.

Задачи за състезания по математика. Търси във всички раздели Търси само в "Книги". Умножение и деление с десет, повдигнато на степен Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Грам ,килограм ,тон. Разтояние от точка до права. За този урок.

Упражнения Степени с отрицателни степенни показатели Отговори вярно стойка за номер с панта 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си?

Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. За да коментираш този видео урок, стани степенуване на рационални числа 6 клас тест от Уча. Въведение в степенуването Отваря се модален прозорец. Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до Медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник. Бизнес и икономика. Какво е ред на действията Отваря се модален прозорец.

Тест по математика за 6 клас. Равнинни фигури и ръбести тела

Тест :Признаци за делимост. Задачи с таблици,графики и диаграми. Четен и нечетен брой на отрицателните числа в едно произведение или частно Отваря се модален прозорец.

Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас? Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури.

Задачи за 2 клас.

Също в заглавието:
  14.10.2021 в 11:58 Паспанахил:
  Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Степени със степенни показатели отрицателни числа преговор Отваря се модален прозорец.

  15.10.2021 в 20:23 Галияна:
  Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Разделяне на части.

  16.10.2021 в 13:50 Нина:
  Сбор от ъглите в триъгълник. Ред на действията.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org