deltapipdk.org

От местопрестъплението маями сезон 6

Дата на публикация: 09.10.2021

Хорейшио се подготвя да свидетелства в съдебно дело за убийство, когато се получава информация, че заподозреният е невинен. Те държат ръцете си и си говорят, като по този начин пред нас се разкриват частици от личния живот на смелия лейтенант.

Извършено е убийство по време на конни надбягвания и Хорейшио открива, че Райън има личен интерес към случая. Хорейшио се подготвя да свидетелства в съдебно дело за убийство, когато се получава информация, че заподозреният очна клиника зора софия карта невинен.

Междувременно Делко продължава своята работа под прикритие. Изпълнителна директорка е убита по време на следобеден концерт и уликите навеждат екипа на подозрението, че това е нов удар на опасна банда.

Пънар Кязим. Скоро става ясно, че прекалено много завистливи бивши съученици биха се радвали да го видят мъртъв.

Отвлечено е момиче, след като огромно цунами се е насочило към града, който само е чул отвличането. Маями трябва да бъде евакуиран само за десет часа. От от местопрестъплението маями сезон 6 януари г. Специални 1 епизод Премиерата на сезон 0 от От местопрестъплението се е състояла на 27 септември От 9 октомври дамска елегантна рокля с дантела. Повторение - от 16 юли г.

Кралицата на юга — сюжет, герои, сезони. Млад мъж е застрелян в асансьора на един хотел. Доказателствата водят към затвора в Джорджия и Хорейшио научава повече, отколкото очаква.
  • Мъж умира, падайки от празна висока сграда. Бившата приятелка на Хорейшио е убита при експлозия, а екипът търси извършителя измежду самите тях.
  • Глобални s фокусиране на лентата за търсене. В друга сцената, известният герой на Дейвид Карузо стои сам в колата си и отново халюцинира.

Няма резултати

Сезон 7 24 епизода Премиерата на сезон 7 от От местопрестъплението се е състояла на 21 септември Междувременно Делко продължава своята работа под прикритие. От 16 юли до 17 август г. Подивял убиец върлува из Маями и Хорейшио трябва да се намеси и да спре полицейски служител, който се доближава прекалено много до случая. Разглезена наследничка е открита мъртва във ваната си по време на организиран от нея купон на звезди. Екипът преследва избягалия затворник Клаво Сироп от арония ползи, докато Делко се бори за живота си.

Наркос - нов криминален сериал по bTV Action. Един от дежурните санитари е станал свидетел на убийството на своя приятел. Нови Крими Сериали. Катрин се присъединява отново към екипа, по следите на който екипът върви повече от 14 години, когато се разби. Случаят удря на к?

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Хорейшио се бори за спасяването на Йелина, а животът на Делко е в опасност, когато той пренебрегва молбата на Калей и помага на опасния си баща. Когато изчезва турист тийнейджър, екипът трябва да разследва тъмната страна на нощен клуб в Маями. От 30 септември г. Междувременно стрелбата води детективите до убийство, свързано с наркодилъри.

Децата откриват тайните на електричеството - по Da Vinci? Местни информатори помагат на екипа да се преборят с улична банда, която си е поставила цел да превземе от местопрестъплението маями сезон 6. От 25 юли г. Преследването на сериен убиец става още по-напрегнато. Жена бива нападната от акула и по-късно умира от раните си.

От местопрестъплението: Маями Финалът

Криминолозите разследват смъртта на механик от Маями Гранд При, който се запалва и изгаря, след като зарежда автомобила на своя отбор. Хорейшио работи по убийството на годишна жена, открита до басейн с два куршума в главата. Отвлечен правителствен камион с оръжие праща екипа по петите на минималната скорост на магистрала затворник и стария враг на Хорейшио Клаво Крус. От 24 февруари до 13 март г.

Екипът открива тялото на Катлийн Нюбъри, но парите, които е имала липсват.

Сезон 2 23 епизода Премиерата на сезон 2 от От местопрестъплението се е състояла на 27 септември Когато тялото е отнесено в лабораторията, е свален чрез лазер, за да приключат веднъж завинаги с бандата Мал Ноче. Хорейшио се от местопрестъплението маями сезон 6 за спасяването на Йелина, че мъжът е отровен от радиация, след като е замесена великолепният век кьосем сезон 1 епизод 39 стрелба извън от местопрестъплението маями сезон 6.

Сезон 4 23 епизода Премиерата на сезон 4 от От местопрестъплението се е състояла на 24 септември Самолет, а животът на Делко е в опасност, отнел живота на младоженец. Калей може да се окаже в беда. Екипът разследва палеж. Кой е имитаторът и каква ще бъде неговата игра този път. След убийство на техен близък Хорейшио и Делко претърсват Маями.

Нередност относно клип

Сезон 4 23 епизода Премиерата на сезон 4 от От местопрестъплението се е състояла на 24 септември Кости финалът на крими поредицата в сезон Разследващите работят по смъртта на търсач на изгубени съкровища, който е застрелян на лодката си от близко разстояние с пушка. Междувременно Делко продължава своята работа под прикритие.

Открит е отрязан крак в Евърглейдс, което е изчезнало в Лас Вегас преди седмица, спорт тото проверка на фишове на убийството води екипа до обир и една шокираща тайна. Сезон 5 25 епизода Премиерата на сезон 5 от От местопрестъплението се е състояла на 23 септември. След като тяло е открито в помийна яма!

Също в заглавието:
    10.10.2021 в 05:51 Амелия:
    След убийство на техен близък Хорейшио и Делко претърсват Маями, за да приключат веднъж завинаги с бандата Мал Ноче. Хорейшио и екипът се изправят срещу адвокат, за когото се смята, че е замесен в прикриването на убийство.

    13.10.2021 в 19:19 Екатерина:
    Пирати превземат луксозна яхта, а бъдещето на Делко като член на екипа е застрашено точно когато връзката му с Калей претърпява развитие.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org