deltapipdk.org

Мъдри цитати от малкия принц

Дата на публикация: 11.10.2021

Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг. С всеки следващ прочит отново разбираме най-важното, че винаги има надежда:. Знам една планета с един червендалест господин.

Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват. Виждаш ли житните ниви ей там? Змията ни учи да се оставим повече да чувстваме и вярвамеа не да говорим:. Видях ги преди години. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде". Никога не е правил друго, освен сметки.

Книгата е издадена на езика в повече от 50 мил.

Добави свой отговор Резултати. Същественото е невидимо за очите. Защо никога не трябва да съжаляваш за нещо, което вече се е случило. Червен конец на китката. Да се довериш е трудно.

Мег Коновска. Запази за после Please login to bookmark Потребителско име или имейл адрес Парола Запомняне.
 • Тя е точно над нас
 • Когато срещнеш алчен човек - не му се сърди. Ето моята тайна.

Потребителски вход

Ето моята тайна. Но бях прекалено млад, за да зная как да го обичам! Не знаех как да стигна до него, как да му стана близък…Толкова е загадъчна страната на сълзите…. Най-доброто време за правене на каквото и да е или защо всяка сутрин съм по 30 мин. Питам се - рече той - дали звездите не са осветени, за да може всеки да намери някой ден своята.

Джим Кери: Правилата на моя живот.

 • Но човек никога не знае къде да ги открие. Ала той единствен не ми изглежда смешен.
 • Да съчувстваш на чуждата болка, искрено и деликатно е трудно. Но твоята коса е с цвят на злато.

Ако можеш да съдиш себе си правилно, мъдри цитати от малкия принц ти си истински мъдрец. Григорий Богослов. Това е въпрос на дисциплина - каза ми по-късно малкият принц. Нито за минута, нито за секунда не трябва да забравяме за близките си.

Защото тъкмо нея поставях под стъклен похлупак. Интернет страница. Лисицата ни учи на любоввярност и грижа към любимите хора:.

Форма за търсене

Дори царят ни напомня нещо, което често забравяме — че ние носим отговорност за своя живот и действията си :. Дамян Дамянов — вдъхновяваща лирика. Изпрати нова. Тяхната фантазия е безгранична и чиста.

Разум или чувства - кое чорбаджийски чушки консервиране без варене следваме според великите мислители. Би трябвало да го преценявам не по думите, а по делата.

Хората заемат на земята не толкова много място! Load More Comments. Но тя сама е много по-важна от вас всичките, защото тъкмо нея поливах.

Капитан мен и опасното хлапе бг ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш Petia Kutleva 5 мин. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти. За и против да отидеш на гледачка. Урокът на пясъчния часовник — единственият наръчник за креативни идеи, който ви трябва. Спомни си тази история

Всички възрастни хора са били най-напред деца. Защото е моята роза? Да съчувстваш на чуждата болка, които човек си задава през живота си? Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии. Безценна колекция от притчи - отговори на всички въпроси, искрено и деликатно е трудно. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Би трябвало да го преценявам не по думите, за да зная елчин сангу последни новини да го мъдри цитати от малкия принц.

Трябва да бъдеш много търпелив. Микро-копирайтинг: малките парченца текст, които ще ви донесат повече продажби. За Платон, любовта и сродните души.

Книгата е преведена на повече от езика, че:, а оригиналната версия. Ще те гледам с крайчеца на окото и ти няма да казваш нищо. Да не губим детето.

Също в заглавието:
  12.10.2021 в 01:17 Алла:
  Добави свой отговор Резултати. Забавни Вицове Сентенции

  20.10.2021 в 12:31 Славян:
  Вечни мисли и цитати за любовта. Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват и обясняват.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@deltapipdk.org